You're not a driver, you're a racer!

Op een Trackday heb jij het circuit de hele dag tot je beschikking. Wij staan van vroeg tot laat voor je klaar zodat jij zorgeloos over het circuit kan racen!

Circuit
Zandvoort
Geopend
1948
Circuit lengte
4,259 km

Over

Op een Trackday kun je de hele dag vrij rijden over het circuit, bijvoorbeeld nadat je de drie levels van de Racing School hebt afgerond. Wij staan met ons Arrive&Drive-concept de hele dag voor jou klaar met vergaande technische ondersteuning en hospitality. Daarnaast bieden we naar wens extra rijtraining aan van een instructeur. Je kunt een van onze Porsches huren, of jouw eigen auto meenemen.

  • De hele dag vrij rijden en over het circuit.
  • Vervolgstap voor coureurs na afronding Racing School (niet verplicht).
  • Volledige ondersteuning volgens ons Arrive&Drive-concept.

Programma

Op vaste dagen verzorgen wij Trackdays op diverse circuits. Het belangrijkste doel van een Trackday is om jou zorgeloos over het circuit te laten rijden. Je bent de hele dag vrij om rondes te rijden en zit niet vast aan een planning of aan starttijden. De één gaat 's morgens het circuit op met een instructeur en brengt 's middags zijn lessen in de praktijk, de ander maakt er een echte racedag van en maakt zo veel mogelijk rondes. We laten een maximaal aantal ervaren coureurs toe, zodat je weinig last hebt van anderen.

  • Georganiseerd op diverse circuits.
  • Er zijn geen verplichte races of starttijden.
  • Je kunt de hele dag onbeperkt en ongestoord rondes rijden.
  • De hele dag ondersteuning van ons team.
  • Een beperkt aantal ervaren coureurs op het circuit.

Arrive & Drive

Bij Triple&Crown Racing werken we altijd volgens ons Arrive&Drive-concept. Jij neemt je helm en race-overall mee en wij regelen de rest! Ons team regelt technische ondersteuning en hospitality zodat jij je op je rondetijden kunt focussen.

Stalling

Wij stallen je auto veilig bij het circuit, zo blijft je geliefde race-auto nooit onbeheerd achter.

Transport

Het transport van en naar het circuit nemen wij voor onze rekening. Je auto wordt in een professionele trailer vervoerd.

Hospitality

Wij hebben altijd onze eigen tent waarin jij rust kunt pakken tussen het rijden door. Je kunt de hele dag eten en drinken pakken.

Race tijdens een Track Day! Wij regelen alles eromheen.

Track Day aanvragen