No speed limits.

Het Triple&Crown Racing team is een groeiend team van coureurs uit verschillende raceklassen. We rijden mee in de PCR Cayman Cup en Porsche Sprint Trophy op circuits in binnen- en buitenland. En, er is ruimte voor uitbreiding!

In het Triple&Crown Racing team zijn de teamspirit, gezelligheid en snelheid het allerbelangrijkst. De chauffeurs faciliteren de planning tot in de puntjes, de coureurs zetten indrukwekkende rondetijden neer en het technische team levert de onmisbare technische prestaties.

In onze tent is de sfeer altijd gezellig, zelfs na een red flag. Wanneer er niet geracet wordt is er bij ons team altijd tijd voor een praatje, een drankje of het uitwisselen van tips. Alleen voor een half black/half white flag is bij ons nooit ruimte!

Play video

Raceklassen

Het Triple&Crown Racing team rijdt op dit moment mee in twee klassen: De PCR Cayman Cup en de Porsche Sprint Trophy Division IV.

Klasse: Porsche Club Racing - Cayman Cup

PCR is dé Nederlandse raceclub voor Porscheliefhebbers, de focus ligt op gezelligheid, maar stiekem zijn de coureurs ook bloedfanatiek! In de PCR Cayman Cup rijden we voornamelijk op Circuit Zandvoort, maar ook op Assen en circuits in België en Duitsland.

Klasse: Porsche Sprint Trophy - Division IV (Cayman 718)

In de Porsche Sprint Challenge Benelux rijden we eendaagse races met een totale baantijd van 150 minuten, inclusief twee sprintraces. De Sprint Trophy is ervoor bedoeld om de eerste stappen in het racen mogelijk te maken vanaf reguliere circuitdagen.

Ruimte voor uitbreiding

Het Triple&Crown Racing Team heeft ruimte voor een nieuwe coureur! Denk jij dat je snel genoeg bent om je aan te sluiten? Neem contact op en kom bij ons racen!

Contact opnemen

Volledig verzorgd

Racen bij het Triple&Crown Racing team betekent dat alles voor je geregeld wordt. Ons team staat voor je klaar terwijl jij achter het stuur plaatsneemt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van je Porsche, maar optioneel kun je die ook bij ons huren of kopen!

Stalling

Wij stallen je auto veilig bij het circuit, zo blijft je geliefde race-auto nooit onbeheerd achter.

Transport

Het transport van en naar het circuit nemen wij voor onze rekening. Je auto wordt in een professionele trailer vervoerd.

Hospitality

Wij hebben altijd onze eigen tent waarin jij rust kunt pakken tussen het rijden door. Je kunt de hele dag eten en drinken pakken.

Preparatie

De auto’s worden door ons team klaargemaakt. Je auto staat dus in optima forma bij de start. We regelen vloeistoffen, bandenspanning en alle andere zaken die van belang zijn.

Onderhoud

We werken met een team van topspecialisten, met veel kennis van Porsche, autotechniek en autoraces. En dat betekent DNF’s voorkomen!

Race wanneer het jou uitkomt. Wij regelen alles eromheen.

Neem contact op