Full throttle

Het idee van Arrive&Drive is simpel; jij neemt je helm en race-overall mee en wij regelen de rest! Ons team regelt technische ondersteuning en hospitality zodat jij je op jouw rondetijden kunt focussen.

Over

Arrive&Drive is ons all-in concept voor de meest zorgeloze dag op het circuit. Ons team staat voor je klaar terwijl jij achter het stuur plaatsneemt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een auto, maar optioneel kunnen wij ook dat voor je regelen.

  • Transport van race-auto naar het circuit en stalling.
  • Klaarmaken, onderhouden en repareren van race-auto.
  • Technische support inclusief bandenservice.
  • Hospitality in de vorm van een comfortabele eigen tent of pitbox.
  • Altijd inclusief eten en drinken.

Volledig ontzorgd

Het belangrijkste doel is dat jij comfortabel aan de startstreep staat. Doordat wij alles voor je regelen, hoef jij alleen maar de snelste te zijn op de baan. En wanneer er toch iets fout gaat, staan wij voor je klaar met onze technische topspecialisten.

Stalling

Wij stallen je auto veilig bij het circuit, zo blijft je geliefde race-auto nooit onbeheerd achter.

Transport

Het transport van en naar het circuit nemen wij voor onze rekening. Je auto wordt in een professionele trailer vervoerd.

Hospitality

Wij hebben altijd onze eigen tent waarin jij rust kunt pakken tussen het rijden door. Je kunt de hele dag eten en drinken pakken.

Preparatie

De auto’s worden door ons team klaargemaakt. Je auto staat dus in optima forma bij de start. We regelen vloeistoffen, bandenspanning en alle andere zaken die van belang zijn.

Onderhoud

We werken met een team van topspecialisten, met veel kennis van Porsche, autotechniek en autoraces. En dat betekent DNF’s voorkomen!

Kom racen in ons Racing Team!

Neem contact op