Tweede worden, daar doen we niet aan!

Bij ons draait alles om auto’s en autosport. We hebben daarom een showroom, werkplaats en raceteam, waarbij de focus ligt op Porsche. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop en het onderhoud van je Porsche, waarnaast je sinds kort ook via Triple&Crown Racing met je Porsche het circuit op kan!

History

Triple&Crown is vernoemd naar de Triple Crown of Motorsport. Dit is de meest prestigieuze titel binnen de motorsport, die tot op heden alleen door Graham Hill is gewonnen. Voor deze titel moet een coureur de Indie 500, 24 uur van Le Mans en Monaco Grand Prix op zijn naam zetten!

Team

Het Triple&Crown Racing team is een groeiend team van coureurs uit verschillende raceklassen. We rijden mee in de PCR Cayman Cup en Porsche Sprint Trophy op circuits in binnen- en buitenland. Naast het Racing team, bestaat het totale team van Triple&Crown uit meer dan 25 mensen!

Nick Drogtrop

Instructeur en Founder. Doordeweeks verkoopt hij Porsches, in het weekend is hij regelmatig de snelste op het circuit in zijn Porsche Cayman.

Leon Cerneus

Monteur. We zijn blij dat Red Bull nog niet bekend is met Leon, want wij willen deze topmonteur graag in ons eigen raceteam houden!

David Bassie

Monteur. David bouwt volledige Porsches om van straatauto naar raceauto met rolkooi, een nieuw onderstel en veel betere prestaties!

Max de Bruijn

Max leeft op het circuit, doet zelf fanatiek aan autosport en deelt als instructeur zijn ervaringen met jou om ook een snellere coureur te worden. Max' droom is om de 24 uur van LeMans te rijden.